Textilhogar celebrarà la seua pròxima edició a València al setembre de 2022

Finalment s'ha optat per traslladar la cita a l'any que ve i així ampliar la convocatòria

Textilhogar celebrarà la seua pròxima edició
Imatge d’arxiu de l’última edició del certamen, celebrat en 2019.

Home Textiles Premium by Textilhogar ha iniciat els preparatius de la seua pròxima edició. La cita líder al nostre país de tèxtils per a la llar, contract i decoració organitzada per Fira València i que compta amb l’impuls organitzatiu d’ATEVAL – Home Textiles From Spain celebrarà finalment la seua pròxima convocatòria del 20 al 23 de setembre de 2022 i en Fira València.

“Serà una edició molt especial i repleta de novetats”, assenyala Màxim Solaz, director del certamen. I és que Home Textiles Premium by Textilhogar celebrarà els 50 anys de la històrica fira Textilhogar en una edició de 2022 en el qual el certamen tornarà a Fira València després de cinc edicions celebrant-se a Madrid, l’última en 2019.

A més, ho farà en una convocatòria única fins hui ja que del 20 al 23 de setembre el recinte firal valencià acollirà al costat de Textilhogar la celebració de la cita de moble, decoració i il·luminació, Fira Hàbitat València, i, per primera vegada, el certamen de mobiliari i equipament per a la cuina Espai Cuina SICI.

Tot això conformarà tres esdeveniments d’un alt poder de convocatòria entre els professionals dels sectors implicats en l’hàbitat i amb un potent perfil internacional. En aquest sentit, “2022 es caracteritzarà per la plena normalització del calendari mundial de fires, una cosa a la qual Textilhogar se suma en benefici del negoci dels seus expositors i visitants”, apunta Solaz.

Cal recordar, així mateix, l’indubtable atractiu que suposarà la celebració en 2022 de València com a Capital Mundial de Disseny i, específicament, la posada en marxa d’una àmplia programació d’esdeveniments coincidint precisament amb la celebració al setembre de 2022 de les diferents convocatòries firals relacionades amb el disseny en Fira València.

Send this to a friend