Textilhogar obri les seues portes amb l’objectiu principal de la internacionalització

Hui s'ha inaugurat la fira del tèxtil amb la presència de nombroses autoritats

Textilhogar obri les seues portes amb l'objectiu principal de la internacionalització
El President, Carlos Mazón, al costat d’altres autoritats i el director del certamen, Máximo Solaz, aquest matí.

La fira Home Textiles Premium by Textilhogar ha obert hui les seues portes en Feria Valencia amb l’objectiu principal de la internacionalització.

Textilhogar obri les seues portes amb l'objectiu principal de la internacionalització
La comitiva alcoiana en l’estand d’una de les empreses de la zona.

L’acte inaugural ha comptat hui amb la participació de nombroses autoritats, entre elles, el President de la Generalitat, Carlos Mazón, la presidenta de Les Corts Valencianes, Llanos Massó, la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes i l’alcaldessa de València, María José Catalá. Des d’Alcoi han assistit l’alcalde, Toni Francés, el vicealcalde, Àlex Cerradelo, la regidora d’Indústria, Elisa Guillem, a més del president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia, el president i director general d’Aitex, León Grau i Vicente Blanes, respectivament. El president d’ATEVAL i del Consell intertèxtil Espanyol, Pepe Serna, també ha sigut present.

Més d’una trentena d’empreses de L’Alcoià, El Comtat i Vall d’Albaida són presents en aquesta cita del sector tèxtil, que durarà fins a aquest divendres 22 de setembre.

De nou, i després del seu retorn a la capital de la Comunitat, la fira té lloc en Feria Valencia, i se celebra al costat de Fira Hàbitat.

Les expectatives són positives i s’espera que acudisquen compradors de 43 països diferents, mentre que hi ha un total de 81 expositors, tant nacionals, com de Bèlgica, Polònia i Portugal.

Textilhogar obri les seues portes amb l'objectiu principal de la internacionalització
Carlos Mazón i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, en la inauguració de Textilhogar.

El primer edil d’Alcoi, ha fet referència al fet que malgrat que els preus de l’energia i de les matèries primeres “van controlant-se”, actualment vivim “en un moment de incertesa a nivell mundial per la situació econòmica, sobretot a Europa, on hi ha països que sempre han sigut motors i que ara estan a punt d’entrar en recessió, mentre que Espanya està sent el motor d’Europa, sent el país que més està creixent, però en el qual el consum necessita reactivar-se”. Considera que “fires com aquesta són una oportunitat per al sector per a incrementar les seues vendes i apostar encara més per l’exportació”.

Per part seua, Pablo de Gracia ha explicat que aquesta fira “és un aparador internacional que ens permet mostrar tot el múscul industrial que continua tenint el nostre territori“, afirmant que “el tèxtil s’ha reinventat” i que malgrat les dificultats a les quals s’està enfrontant “ha predominat l’enginy, la innovació, i ací tenim una bona prova dels productes innovadors”.

El vicealcalde de la nostra ciutat, i regidor de Comerç, ha posat l’accent en l’oportunitat per a la internacionalització que suposa aquesta fira, ja que “també és una fira comercial, i la promoció econòmica de la nostra ciutat és fonamental”.

Send this to a friend