Textilhogar repeteix celebració conjunta amb Hàbitat i Cuina

En Fira València del 30 de setembre al 3 d'octubre de 2024

Textilhogar repeteix celebració conjunta amb Hàbitat i Cuina
Textilhogar va atraure 48.000 compradors en l’edició de 2022. | ARXIU

Fira València acollirà l’any vinent una nova convocatòria conjunta de les grans fires monogràfiques internacionals entorn dels sectors de l’hàbitat. Així, del 30 de setembre al 3 d’octubre de 2024 tornaran a celebrar-se de manera simultània una nova edició de Textilhogar Home Tèxtils Premium, Fira Hàbitat València i Espai Cuina SICI.

Tant la cita de moble, il·luminació i decoració com la de tèxtils per a la llar repeteixen celebració conjunta ja per tercera vegada mentre que la convocatòria de moble i equipament per a la cuina torna a aquest aparador firal unificat després de la seua absència aquest mateix any degut al seu caràcter biennal.

D’aquesta manera, es repeteix la fórmula d’èxit que tan bons resultats va collir fa dues edicions quan es va aconseguir reunir un aparador de més de 800 signatures i marques internacionals sobre una superfície expositiva superior als 90.000 m². L’any vinent, en conseqüència, Fira València aposta per repetir una convocatòria de gran format i de gran poder de convocatòria tant nacional i internacional amb l’objectiu de, superar els 48.000 compradors que es van citar en 2022.

Per part seua, aquesta serà la tercera edició consecutiva en el qual Textilhogar Home Tèxtils Premium se celebre juntament amb Hàbitat i la segona amb Espai Cuina SICI. En aquest sentit, les sinergies professionals entorn de la llar i el contract que s’estableixen han permés enfortir l’oferta de Textilhogar en un segment d’alt valor afegit, disseny i amb la presència tant de productors com d’editors especialitzats, per exemple, en projectes hotelers o de projecció internacional. Una edició més, el certamen comptarà amb l’impuls de la patronal del sector Ateval – Home Tèxtils From Spain.

Send this to a friend