Tirisiti ja és ací

La campanya escolar s'estendrà fins al dimecres 22 de desembre

Tirisiti ja és ací

‘Quina hora és?’ És l’hora de Tirisiti i del betlem més famós que forma part del singular Nadal Alcoià. Ahir el rellotge va marcar el moment de l’arrancada de les funcions escolars, en una campanya que s’allargarà fins al dimecres 22 de desembre, moment a partir del qual serà el torn de les representacions per a tots els públics, fins al 5 de gener.
Els primers escolars van gaudir ahir, des de primera hora del matí, del venter que cada Nadal fa de les seues, però també provoca somriures entre els presents.
Així, La Dependent ha donat un any més el tret d’eixida a una nova temporada del betlem de Tirisiti, en la qual, s’ha recuperat ja l’aforament complet, però hi haurà menys funcions, ja que s’espaiaran per a poder procedir a la higienització i ventilació de la sala del Teatre Principal, que ha sigut adaptat de nou per a Tirisiti.

FUNCIONS EXTRAORDINÀRIES
Abans que arribe el moment que tots puguem gaudir d’aquesta funció, durant el mes de desembre s’han programat diverses representacions extraordinàries dirigides a grups. Seran els dissabte 4, 11 i 18, amb 6 funcions cada dia: a les 10’45, 12, 13’15, 16’30, 17’45 i 19 hores.
Assenyalar que, a causa de la Covid-19, les entrades es compren exclusivament en internet, a través de la pàgina web de ticketalcoi.com.

Send this to a friend