Títol i ascens per al Juvenil A del CFC Ciudad Alcoy en la seua primera temporada

Títol i ascens en el seu primer any de vida del Juvenil A. Els de Javi Anchuela es porten el campionat de forma matemàtica després d’empatar a tres a Saix en un xoc que va ser autèntica bogeria. El partit se li va posar molt costa amunt als rojinegros després que els locals aconseguiren dos gols en els primers quinze minuts. El CFC Ciudad Alcoy no s’assemblava en res al de tota la temporada, si bé en una de les poques jugades que van aconseguir enllaçar, Palmer reduïa distàncies després d’aprofitar un rebutge del porter. Per a posar les coses encara més difícils, en l’últim minut del primer temps, una falta lateral va acabar en gol en pròpia porteria de Raúl en voler buidar la pilota.

El 3-1 en el descans feia presagiar el pitjor, però una bona pressió de Pau i Palmer en la represa era culminada pel propi Palmer, fent creure als rojinegros en la remuntada. A poc a poc el CFC Ciudad Alcoy va anar recuperant el seu joc i l’entrada d’Iñaki va ser un autèntic revulsiu, començant a succeir-se les ocasions de gol. Palmer va veure com se li anul·lava un gol per fora de joc dubtós i el porter Pablo es eregía en el salvador del seu equip en traure un tir a boca de canó a quinze minuts del final. L’èxtasi visitant arribava en el minut 79 amb el gol d’Adrián Vicens després d’una rematada en el segon pal. D’ací al final, molts nervis i sofriment per a acabar celebrant un títol molt merescut amb bastants familiars i amics desplaçats per a donar suport a l’equip.

DUEL I TÍTOL DE L’ALEVÍ C

L’Aleví C d’Iván Hernández i Pau va acomiadar la temporada enfrontant-se a l’equip D de Pascual Medina i Jurado. Malgrat la seua victòria per 1-5, l’Aleví D va posar les coses molt complicades i després dels nervis inicials, l’Aleví C va anar assentant-se i jugant cada vegada amb major comoditat.

Les ocasions van començar a arribar i no va tardar a moure’s el marcador. Fins a tres gols van arribar a pujar al marcador. Un avantatge que va aprofitar l’Aleví D per a retallar diferències veient la relaxació del seu rival. Va marcar un gol a l’eixida d’un córner.

L’Aleví C va saber reaccionar en l’inici de la segona meitat, aconseguint plasmar el parlat en el descans. Amb la pilota en la seua poder i possessions llargues de banda a banda, van vindre altres dos gols i així va poder celebrar el títol de campions que venia a recompensar l’excel·lent temporada realitzada per l’equip.

Foto: Juvenil A – Sergio Callado, Pau Esteve, Álvaro Gallego, Pablo Jiménez, Iker Llorca, Rubén Nadal, Iñaki Sánchez, Sergi Tomás, Raúl Requena, Rafa Palmer, Alejandro Muñoz, Mohamed Kordou, Mauro García, David Sancho, Mario Giner, Adrián Vicens, Domingo Gómez i Dani Pérez. El màxim artiller de l’equip ha sigut Rafa Palmer amb 33 gols.