Toni Justicia: “De nou cal agrair la implicació de l’empresariat alcoià”

L'Alcoyano paga els seus deutes i evita així el descens administratiu per impagaments a jugadors, cos tècnic i treballadors

Toni Justicia: "De nou cal agrair la implicació de l'empresariat alcoià"
Toni Justicia, president de l’Alcoyano.

L’Alcoyano seguirà una temporada més en Primera RFEF després d’abonar el seu deute i evitar així el descens administratiu que ha vingut amenaçant el seu futur en les últimes setmanes per l’impagament de les nòmines d’abril i maig a jugadors, cos tècnic i empleats i de les primes tant per l’ascens de la passada temporada com per la participació en l’última edició de la Copa del Rei.

Toni Justicia, president blanc-i-blau, no ha volgut anar més enllà en la seua valoracions i s’ha limitat a dir que “cal agrair de nou la implicació de l’empresariat alcoià”, descartant així la partida que l’RFEF havia creat per als clubs de la categoria que degueren diners als seus futbolistes.

“Contràriament al que uns altres deien que l’empresariat local no s’implicava en l’Alcoià, només tinc paraules d’agraïment per a ells. No vull revelar si ha sigut una, dos, tres o deu empresaris, només vull parlar de gent d’Alcoi que vol a l’Alcoià i és el realment important en aquests moments”, ha explicat Toni Justicia.

El mandatari va admetre que l’actual situació ha vingut donada per l’herència rebuda explicant “ha sigut un llast molt important des que vaig arribar al càrrec i sense aqueixa càrrega la situació econòmica del club seria una altra ben diferent”, va afegir. El pròxim pas serà anunciar la renovació aquest divendres de Vicente Parras com a entrenador de l’Alcoyano per a les dues pròximes temporades.

Send this to a friend