Toni Justicia i Héctor Rúa, alternatives per a succeir a Juan Serrano

L'Alcoyano espera tindre nou president abans de l'inici de la nova temporada

Héctor Rúa y Toni Justicia. ARCHIVO

Tots els camins porten ara mateix a l’adéu de Juan Serrano i que l’Alcoyano arranque la nova temporada amb nou president. En aqueixa direcció van actualment totes les negociacions que s’estan duent a terme des de fa algunes setmanes i que s’han intensificat en els últims dies.
Dies arrere va tindre lloc una reunió per a abordar la marxa de Juan Serrano, en la qual a més de l’actual president i del gerent Fernando Ovidio, estava també l’alcalde Toni Francés i el regidor d’esports Miguel Juan Reig. En ella qui ha sigut president blanc-i-blau els onze últims anys es va comprometre, aquesta vegada sí, a deixar el càrrec.
Ara mateix hi ha dos candidats per a rellevar a Juan Serrano. El nom d’Héctor Rúa havia pres molt de vol en les últimes setmanes, si bé a l’actual president de la Fundació s’ha sumat aquests dies la candidatura de Toni Justicia, actual primer Tro de la Filà Contrabandistes.
El primer està al dia de la situació del club i compta amb una gran experiència com a directiu, el segon és una persona més coneguda en àmbits més allunyats al futbol i vindria a trencar amb el distanciament amb la societat alcoiana que va acompanyar els últims temps de l’etapa de Juan Serrano en el càrrec.

Send this to a friend