Tres casos actius menys en el departament de Salut d’Alcoi

En general nostres segueixen en ‘Nova Normalitat’, menys Cocentaina i Banyeres que es mantenen en 'Risc Baix'

Assisteixen a un ciclista després de patir una caiguda a Cocentaina
El ferit ha sigut traslladat a l’hospital Verge dels Lliris. | ARXIU

L’actualització de dades Covid per part de Sanitat continua sent positiva. Amb referència a les dades del 18 de març, el departament de Salut d’Alcoi segueix en ‘Nova Normalitat’ amb una incidència de 9,49 casos per cada 100.000 habitants. En concret, les comarques que tenen una incidència entre 25 i 50, i per tant són considerades zones amb ‘Risc Baix’ són Banyeres i Cocentaina, mentre que Alcoi i Ibi es mantenen amb una incidència inferior al 10, per tant aquests municipis són considerats com a ‘Nova Normalitat’.

Per tant, la situació en aquest departament continua millorant i actualment hi ha 13 actius, és a dir, 3 menys que fa tres dies. D’altra banda, els nous casos Covid augmenten molt poc en aquesta última actualització amb 3 nous Covid. Des que va començar la pandèmia, aquest departament acumula un total de 13.394 casos. Afortunadament, la dada de morts es manté amb una xifra total de 416 des de l’inici de la pandèmia.

Realitzant un desglossament, a Alcoi hi ha 3 actius més, amb 5 actius actualment, i se sumen 2 positius més al total de casos Covid des que va començar la pandèmia, per la qual cosa la xifra general és de 5.890 casos Covid. Amb l’actualització de hui, Cocentaina també suma un positiu Covid, sent 816 casos des que va començar la pandèmia. La dada positiva és que Banyeres resta 3 casos actius, per la qual cosa actualment hi ha tres persones actives en el municipi; Cocentaina resta tres casos també pel que hi ha tres casos actius i Ibi es manté amb dos casos actius.

En resum, dels 32 municipis que pertanyen a aquest departament de Salut, tan sols 4 tenen casos Covid actius: Alcoi (5), Banyeres (3), Cocentaina (3) i Ibi (2).

Send this to a friend