Un Alcoyano indomable

Els de Vicente Parras passen per damunt del Recreativo realitzant el millor partit de la temporada a casa i sumant de pas el tercer triomf consecutiu com a locals

Imanol celebra el primer gol enfront del Recreatiu reeixit en el primer temps. Foto: Lucio Abad.

Un Alcoyano indomable, que feia temps que no es veia en el Collao, ha passat per damunt d’un Recreativo que venia amb l’etiqueta d’haver guanyat en les seues tres últimes eixides. Finalment han sigut dos però perfectament haurien pogut pujar tres, quatre i fins i tot fins a cinc gols al marcador, en un partit en el qual els blanc-i-blaus s’han mostrat clarament superiors i només la tardança del 2-0 ha donat una certa emoció per la incertesa del resultat.

En definitiva, partit completíssim del Deportivo, que suma la seua tercera victòria consecutiva a casa, a més amb bon joc, ocasions i la sensació que Vicente Parras ha donat amb la tecla després dels alts i baixos de la primera volta. Ha sigut *Imanol qui ha obert el compte en el minut 18 i en el tram final del xoc ha sigut Raúl *Alcaina qui ha posat la guinda amb un golàs després d’una extraordinària carrera superant al seu marcador.

Bé l’Alcoyano des de l’arrancada, recuperant la pilota ràpida després de pressió i desplegant-se amb velocitat per banda. No ha tardat molt a crear la primera ocasió clara, als cinc minuts José Lara, que tornava a la titularitat després de ser suplent en Can Misses, es trau una sabatada amb cama dreta des de la frontal que el meta Rubén Gálvez s’ha tret de damunt com ha pogut després que la pilota s’enverinara a mesura que anava acostant-se a porteria.

En el quinze, ho ha tornat a intentar, ara sense tanta punteria com en l’anterior acció i la pilota s’ha anat aquesta vegada molt desviat. Tant ha insistit el Deñportivo que al final li ha arribat la recompensa, en una bona acció d’atac en el minut 18, típica del Collao, amb centre des de la dreta de Kike Carrasco, deixada de Farru de cap i Imanol arribant de segona línia només ha d’espentar la pilota al fons de la porteria sense ningú que li vigilara.

Ha sigut amb el marcador en contra quan el Recreativo ha buscat despertar encara que sense massa convenciment. És més, els de Vicente Parras han tornat a la càrrega, primer amb una galopada de Javi Antón d’àrea a àrea amb els andalusos bolcats en l’àrea de Jaume Valens que no ha tingut cap conseqüència i poc després, al caient de la mitja hora, una falta que quasi ha sigut un córner, llançada per José Lara que ha obligat el porter Rubén Gálvez a traure els punys per a buidar la pilota.

Qui ha estat més prop del segon ha sigut Juanan en el 39, bona pilota a l’àrea de Dani Selma i el hui capità no ha arribat a enganxar el centre quan ho tenia tot al seu favor. El propi Juanan ha reconegut el seu error posant-se les mans al cap i mirant al sòl. Poc més ha donat la primera part, una de les millors de la temporada, l’única cosa negativa han sigut les dues targetes a Albisua i Kike Carrasco, cosa que significa que el basc, que estava advertit de sanció, es perd la visita a Algesires del dissabte.

En el 50, Javi Antón ha retallat en la frontal amb la intenció de buscar el pal llarg però la pilota se li ha anat per escassos centímetres amb l’aplaudiment generalitzat d’una graderia que volia més. Tampoc *Farru estarà en El Mirador d’Algesires després de veure la groga en el 58.

Sis després, Raúl Alcaina s’ha trobat una pilota en la frontal, ha maniobrat per a armar la seua cama dreta i la seua sabatada ha obligat a emprar-se a fons a Rubén Gálvez. En el 66, gol anul·lat al Recreativo, bé vist pel col·legiat per posició avançada de Caye Quintana. La resposta blanc-i-blava ha sigut un tret de José Lara, després que Raúl Alcaina deixara passar la pilota, que ha rebutjat Rubén Gálvez molt ben posicionat en el primer pal.

Ha sigut en la següent acció, en el 72, quan el meta del Recreativo s’ha lluït realitzant la parada de la nit a tret de Javi Antón. Estaven sent els millors minuts d’un Alcoyano que no ha desesperat perquè no arribava eixe segon gol que tant estava mereixent. Eixe moment ha vingut en el minut 77, tot un golàs de Raúl Alcaina, que li ha llevat els adhesius al seu marcador per a anotar el 2-0, celebrat en gran per un Collao entregat amb el seu equip. Ha sigut la guinda a un extraordinari partit dels blanc-i-blaus.

Fitxa tècnica

Alcoyano: Jaume Valens, Javi Antón, Álvaro Vega, Farru, Nieto, Kike Carrasco (57’ Kike Carrasco), Imanol, Albisua, Lara (85’ Agüero), Juanan (65’ Sergi López) i Dani Selma (57’ Raúl Alcaina).

Recreativo de Huelva: Rubén Gálvez, Antoñito (69’ Sergio Díaz), Rubén Serrano, Pinillos (82’ Raúl Navas), Rahim, Antonio Domínguez (82’ Paolo Romero), Josiel Núñez, Del Pozo, Iago Díaz (69’ Juan Villar), Luis Alcalde i Caye Quintana.

Àrbitre: *Monterrubio Torres (Aragonés). Va amonestar als locals *Albisua, *Kike Carrasco, *Farru i Nieto.

Gols:  1-0 (min. 18). Imanol. 2-0 (min. 77) Raúl Alcaina.