Un home resulta ferit i part d’un edifici és desallotjat en un incendi a Alcoi

Un veí ha saltat d'un segon pis, i ha sigut traslladat a l'hospital

Un hombre resulta herido y parte de un edificio es desalojado en un incendio en Alcoy
L’habitatge afectat per les flames. | QUIQUE REIG

Aquesta vesprada s’ha originat un incendi en un edifici pròxim a un dels accessos d’Alcoi, el de la Zona Nord, concretament al carrer València, 30.

Segons s’indica des del Consorci Provincial de Bombers, les flames han tingut origen en una dels habitatges del citat edifici, de 8 plantes, generant “molt fum i flames”.

Part de l’edifici ha hagut de ser desallotjat i un dels veïns ha resultat ferit en saltar des d’una segona altura. Pel que sembla, segons la informació facilitada, l’home en qüestió, ha patit danys a les cames, encara que en principi no de gravetat, i ha sigut traslladat a l’hospital.

Fins al lloc dels fets, s’ha traslladat dues unitats mane prefectura; una bomba urbana pesada; un sergent, un cap i cinc bombers dels parcs d’Alcoi i Cocentaina. Així mateix, s’ha mobilitzat un SAMU i una SVB. 

L’avís s’ha rebut a les 17’34 hores i la intervenció segueix en curs per part dels bombers.

ACTUALITZACIÓ 19 HORES: Segons indiquen els bombers, l’escala ja està evacuada de fum, mentre que els residents del 4t i 5é pis estan confinats i la resta de veïns segueixen evacuats a l’espera que els bombers recullen la instal·lació.

Send this to a friend