Una conductora resulta ferida greu en un accident a Biar

Va ser atesa per agents de circulació que van tractar de controlar l'hemorràgia que patia al braç

Una conductora resulta ferida greu en un accident a Biar
Vehicle que va ser colpejat en l’accident. | GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil s’ha fet hui eco d’un accident ocorregut el dia de Tots els Sants, en una carretera de Biar, en el qual dos cotxes –que anaven en la mateixa direcció– van col·lidir i la conductora d’un dels vehicles va resultar ferida de gravetat. 

Agents del citat cos de seguretat van atendre cinc persones en aquest succés. Segons es detalla, a les 16 hores del passat 1 de novembre, els agents de la Guàrdia Civil del Subsector de Trànsit d’Alacant van acudir a la carretera CV-80, després de rebre l’avís que s’havia produït un accident en el quilòmetre 6,800, a l’altura de la localitat de Biar.

Els vehicles implicats, malgrat que no s’havien eixit de la calçada, presentaven grans danys i estaven creuats obstaculitzant la circulació. 

La Guàrdia Civil detalla que “en un dels cotxes, viatjava sola la conductora, una dona de 38 anys, que cridava demanant auxili. Els agents van comprovar que presentava una ferida en un braç, de grans dimensions i que sagnava de forma molt abundant, per la qual cosa van decidir realitzar una maniobra de primers auxilis per a tallar l’hemorràgia fins a l’arribada del personal sanitari. Tan prompte com va arribar una ambulància, va atendre la ferida valorant les lesions com molt greus. Així que van sol·licitar que acudira un helicòpter medicalitzat per a traslladar a la ferida a l’Hospital General Universitari d’Alacant”.

En el cas de l’altre vehicle implicat, que circulava davant –l’abast va ser ocasionat per la conductora que va patir lesions de gravetat–, hi havia quatre persones, d’edats compreses entre 39 i 78 anys, que van resultar amb lesions de menor calibre. 

S’indica que, tots els afectats s’estan recuperant d’aquest succés.

Send this to a friend