Una exposició sobre Creu Roja obri temporada

La Fundación Mutua Levante avança algunes de les seues pròximes activitats

Exposició sobre Creu Roja obri temporada
L’exposició que s’inaugura proximament.

La inauguració aquest dijous, 7 de setembre, de l’exposició ‘La Humanidad en la guerra’, commemorativa del 150 aniversari de la fundació de l’assemblea local de la Creu Roja serà una de les primeres activitats de la temporada cultural de Fundación Mutua de Levante. Aquest mateix mes s’inaugurarà també ‘El cau de les sorpreses’, del poeta, escriptor i artista alcoià Pep Sou. Es tracta d’una mostra que està plena de sarcasme, burla i agudesa irònica. ‘Identidades cruzadas’ completarà el cicle d’exposicions que acollirà la sala situada en la plaça d’Espanya. Es tracta d’un projecte expositiu internacional itinerant que compta amb la participació d’universitats de Xile, Mèxic i la Politècnica de València.

MÉS ACTIVITATS
No són les exposicions els únics actes que acollirà la Fundació en les pròximes dates, ja que acollirà actes del festival Animalcoi, presentacions de llibres com ‘Un naufragio’, una reedició de l’obra escrita per José Vicent Botella –el que fora director del periòdic Ciudad– i que va ser premiada en els anys setanta per la desapareguda Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat d’Alcoi. Altres activitats en l’avanç de la programació són les activitats relacionades amb la Setmana del Modernisme, les sessions de Cinema Silent, així com les conferències organitzades per la Universitat d’Alacant i que tractaran sobre territori, alimentació i medi ambient.

Els responsables de la Fundación Mutua Levante afirmen estar “molt contents de la resposta de la gent als esdeveniments i activitats que organitzem. Treballem amb l’objectiu d’acostar la cultura i crear sinergies amb la gent al voltant de temes culturals variats, així com contribuir al debat crític davant realitats socials com el medi ambient, la salut, el patrimoni cultural o la història. Esperem que aquesta temporada tinga tan bon acolliment com l’anterior”.

Send this to a friend