Una nova oportunitat per a les iniciatives emprenedores

La setmana passada es va presentar el concurs ideaT UPV Campus d'Alcoi, dirigit a estudiants

Una nova oportunitat per a les iniciatives emprenedores
Presentació de l’onzena edició del certamen.

Presentar noves idees de negoci. Eixa és la base del concurs ideaT UPV Campus d’Alcoi-Àgora Emprenedors, l’onzena edició del qual es va presentar la setmana passada.

El Campus d’Alcoi de la UPV –a través d’IDEES UPV– i l’Ajuntament d’Alcoi organitzen aquest certamen, dirigit a alumnes de centres educatius que estudien Batxillerat i cicles formatius de Grau Mitjà i Superior relacionats amb el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses.

En la present edició es poden presentar les idees fins al 16 de febrer de 2024 i la candidatura consistirà en l’elaboració d’una iniciativa emprenedora en equips de 2 a 4 components que presente una idea de negoci basada en qualsevol sector.

El director de l’IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni; el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu; el regidor d’Educació, Alberto Belda; i els estudiants guanyadors de la passada edició, Paula Domínguez, José Julián Llorens i Nicolau Nácher, han sigut els encarregats de presentar aquest concurs.

Segons es detalla, aquest certamen té per objecte incentivar entre els alumnes el desenvolupament de competències, habilitats, capacitats i aptituds en matèria d’emprenedoria. Tots els centres docents i per tant, alumnes participants, comptaran a més amb el suport tècnic i ús de l’Espai Àgora de l’Ajuntament d’Alcoi.

En la pàgina web del Campus d’Alcoi de la UPV es troben les bases d’aquest concurs, així com la fitxa de participació. Entre les bases s’indica que les iniciatives presentades han d’haver sigut realitzades pels autors, que no es pot presentar més d’una candidatura per participant i que cada centre haurà de seleccionar els tres millors projectes que presenta al concurs en qüestió.

Send this to a friend