Unión Alcoyana és reconeguda com a Empresa Familiarment Responsable

La Fundación Más Familia renova a l'asseguradora el segell EFR 1000-2, avalada pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social

Unión Alcoyana estableix noves mesures preventives
Façana de la companyia de segurs Unión Alcoyana Seguros

La Fundación Más Familia ha decidit renovar a Unión Alcoyana un any més Alcoiana el certificat EFR 1000-2 a través de la qualificació Proactiva + i que reconeix a l’asseguradora com a Empresa Familiarment Responsable (ERF).

Aquesta fundació es fixa en aspectes com el desenvolupament de polítiques de qualitat en l’ocupació, flexibilitat temporal i espacial, suport a la família dels empleats en el desenvolupament i la competència professional i igualtat d’oportunitats, així com el desenvolupament de mesures de conciliació encaminades a aconseguir un major benestar dels treballadors, entre altres.

Unión Alcoyana va aconseguir aquest certificat per primera vegada l’any 2010. El que s’ha pretés des de llavors ha sigut posar el focus empresarial en les persones, les seues famílies, els seus interessos personals i la manera de conciliar-los. L’asseguradora compta amb un pla integral d’iniciatives per a millorar la qualitat de vida dels empleats.

Aquests pilars formen part del nostre ADN, de la nostra identitat i del nostre model de negoci. Així, amb les iniciatives incorporades al llarg d’aquests anys, hem ratificat el nostre compromís amb la generació d’una cultura de treball basada en la flexibilitat, el respecte i el compromís mutu, per a assegurar la conciliació de les nostres persones. La conciliació és un aspecte que ha de gestionar-se, des de dins. I per a això, el primer pas és escoltar el nostre personal intern”, argumenta Araceli Mira, Directora de Gestió i Desenvolupament de Persones, així com Responsable EFR.

Send this to a friend