Urba 365 simplifica les comunitats de veïns

Aquesta app innovadora té com a finalitat alleugerir el treball de gestió de les diferents comunitats o urbanitzacions

Urba 365 simplifica les comunitats de veïns
Els usuaris poden registrar-se a través del seu web urba365.com

Urba 365 és la nova plataforma que ajuda les comunitats de veïns a gestionar tots els tràmits possibles. Aquesta app innovadora té com a finalitat alleugerir el treball de gestió de les diferents comunitats o urbanitzacions. La plataforma compta amb un tauló de publicacions per a exposar temes que puguen afecten els diferents habitatges i disposa de l’opció de realitzar videollamades, amb la intenció que es puguen celebrar juntes sense necessitat d’eixir de casa.

Una altra dels grans avantatges és la possibilitat de reservar espai en qualsevol àrea comuna per a respectar les mesures de seguretat després de la pandèmia. El límit d’aforament d’àrees comunes com la piscina o el gimnàs fan necessària una eina que permeta fer reserves i evite aglomeracions per a prevenir nous contagis. A més, també disposa d’un xat per a estar en comunicació amb els veïns en cas de necessitar-ho.

A més, en el cas dels propietaris, se’ls facilita l’accés a la informació relativa a la urbanització, com a documents, resultats de votacions o les actes de les juntes. Pel que ofereix tota la informació sobre la urbanització augmentant la transparència i amb això la satisfacció amb la gestió de la comunitat.

D’altra banda, l’app compta amb un apartat per a professionals amb el qual els veïns poden contacta a l’instant amb les diferents empreses publicitades i demanar pressupost de manera directa a experts en construcció, reformes, instal·lacions, mudances, arquitectes, etc.

Així és com funciona aquesta eina, una multitud d’opcions i eines a l’instant amb les quals poder simplificar les comunitats de veïns amb un format online.

Send this to a friend