Victoria de l’Amateur del CFC Ciutat Alcoi davant el Moixent

L’Amateur segueix aferrat al liderat amb una nova victòria, la tercera consecutiva després de derrotar 5-4 al Moixent, que es va avançar per dues vegades en el marcador. Un bon moment que està acompanyat per l’encert golejador de Diego Vicedo, autor per segona setmana consecutiva d’un ‘hat trick’, sumant ja huit dianes.

Els de José Juan González van tornar a començar el partit amb el peu canviat, cedint un gol en el minut 25 després d’un mal enteniment de la defensa, si bé la reacció no va tardar a arribar i tres minuts més tard, penal sobre Diego Vicedo que ell mateix es va encarregar de transformar.

Amb empat es va aconseguir el final de la primera meitat. Res més començar la segona, als set minuts, el Moixent s’avança de nou després d’una falta lateral mal defensada. Una altra vegada tornada a començar, sent Joshua qui anota el 2-2 en una acció de llest dins de l’àrea.

Amb l’Amateur deslligat, Diego Vicedo avançava al CFC Ciutat Alcoi en el minut 65. Semblava que anava a ser el resultat definitiu pel control que estaven exercint, però si més no s’esperava el Moixent es va trobar un regal després d’una falta d’entesa entre Alberto i Endika, que va marcar en pròpia porteria. De nou l’Amateur va haver de posar-se el mico de treball i a un minut del final, una bona jugada entre Kity, Antolí –que igual que Endika tornava a l’equip– i Diego Vicedo va ser culminada per Iván Ceballos a l’habitació de l’equip.

Res més traure’s de centre, Diego Vicedo va tornar a fer de les seues després d’una gran passada de Kity, aconseguint d’aquesta manera el cinqué, tercer del seu compte particular. Encara es va moure el marcador amb el quart gol del Moixent.

Les baixes per lesió de Trenzano, Capone, Iván Reig i Fernando, més la sanció de Torró, va fer que l’Amateur afrontara aquest partit amb quinze efectius i el juvenil Sergio en l’onze inicial, que ja ha jugat tres trobades ratllant en tots a gran nivell.