Victoria de l’Infantil C del CFC Ciutat Alcoi

Excel·lent estrena de lliga de l’Infantil C de Jesús García i Marc, que es va imposar 3-2 al Celtic d’Elx amb un gol en l’últim minut, en partit igualat. El CFC Ciutat Alcoi va ser de menys a més i es va fer creditor a la victòria, molt ben treballada i buscada des del primer minut fins a l’últim.

Primera part amb clar domini del Celtic encara que els contraatacs dels il·licitans van crear certs dubtes en les files locals, encara que ben solucionades per la saga.

La segona part va estar més controlada però sense arribar a tancar el partit. Fins que va arribar aqueix màgic minut 91 en el qual va pujar el definitiu 3-2, aconseguint d’aquesta manera que es quedaren els tres punts.

GOLEJADA DE L’ALEVÍ C
També l’Aleví C d’Eugeni i Jurado va començar amb bon peu la competició. Van aconseguir derrotar per 7-0 al Contestà en el derbi comarcal.

Davant va haver-hi un rival que no va tindre el seu dia cara a porteria. Aqueixa falta d’efectivitat va fer que es desmotivaren, circumstància que va aprofitar un ambiciós Aleví C per a posar terra pel mig i anar sumant gols en el marcador per a acabar aconseguint una arrencada de temporada espectacular.