A llepar ferides en arenes pantanoses

L'Alcoyano s'enfronta a l'At. Balears en el seu millor moment

A llepar ferides en arenes pantanoses
Pradera tractant de controlar una pilota enfront del Castilla. | LUCIO ABAD

L’Alcoyano es presenta demà (12 hores) en l’Estadi Balears sota els efectes del succeït el dimecres en el Nuevo Colombino, en partit ajornat enfront del Recreativo. El gir que va mostrar l’equip ha deixat una sensació de profund malestar que només un resultat positiu atenuaria la profunda decepció que va deixar l’actuació dels de Vicente Parras.

Una ferida que s’obri just quan es pensava que l’equip estava totalment curat de la seua mala arrancada de temporada. No obstant això, el vist a Huelva suposa una tornada a ballar-la que obri de nou un debat que semblava tancat amb els últims resultats del Deportivo i eixe moment cim viscut en La Rosaleda fa a penes dues setmanes.

Els de Parres van desaprofitar una bola extra que els havia donat el calendari quan es pensava que l’equip havia agafat velocitat de creuer. Van bastar uns nefastos deu primers minuts en el Nuevo Colombino perquè l’equip descarrilara i veure una altra vegada a eixe malalt que fa res requeria vigilància intensiva.

Amb eixa sensació que l’Alcoyano torna a ser una moneda a l’aire, demà juga enfront d’un rival que segurament s’estarà fregant les mans després de la imatge que va donar l’Alcoyano el dimecres a la nit a Huelva. A més, l’Estadi Balears no és un camp que precisament porte bons records als blanc-i-blaus.

Parres tornarà a tindre les baixes de Perales, Imanol i Raúl Alcaina. La lesió del migcampista sembla que no és tan greu com es va pensar en un principi i al final tot ha quedat en un colp que li podria portar de tornada a l’equip la setmana que ve si les sensacions són bones després de descartar-se que no tinguera res trencat.

Amb el retorn d’Álvaro Vega després de la sanció, el tècnic va apostar a Huelva per una defensa amb tres centrals per primera vegada aquesta temporada, plantejament que va haver de reconsiderar en el descans després del desori de la primera part i recuperar el seu dibuix clàssic de 4-4-2. Era setmana de nou punts i després del desastre del Nuevo Colombino només suma un de sis possibles. L’Estadi Balears es presenta com un bon escenari per a reconduir una setmana que ha acabat per torçar-se.

Send this to a friend