Actuacions de Neus Ferri i La Dependent per a la clientela del comerç local

'Obert per Covid' és una iniciativa de la Cámara de Comercio

Actuacions de Neus Ferri
Neus Ferri serà la primera a participar en aquesta iniciativa cultural.

‘Obert per Covid’ és un projecte que ha desenvolupat la Cámara de Comercio amb el qual vol facilitar als clients del comerç de proximitat d’Alcoi l’assistència a esdeveniments culturals exclusius en línia. En primer lloc, per a l’actuació de la cantant alcoiana Neus Ferri, aquest 29 de juliol; i el 30 de setembre, l’actuació de la companyia teatral ‘La Dependent’. Els comerços d’Alcoi repartiran entre els seus clients 15.000 entrades virtuals gratuïtes. El posseïdor de l’entrada, després de registrar el seu codi en la web del projecte www.elmostrador.live o a través de la web de la Cambra: www.camaraalcoy.net, podrà seguir en directe, o en diferit, els dos esdeveniments.

L’actuació de Neus Ferri (Cançons d’amor a l’odi) serà el dijous 29 de juliol a les 20’30 hores en l’IVAM-CADA. Per part seua, La Dependent, amb el seu espectacle ‘Lletraferida 2.0’, actuarà el dijous 30 de setembre a les 21’30 hores també en l’IVAM-CADA. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi.

Des de la Cámara confien que “el projecte es convertisca en un element motor i dinamitzador del col·lectiu comercial d’Alcoi”.

Send this to a friend