Adjudicades les obres de la plaça Benissaidó

El projecte sorgeix d'un procés participatiu que ha anat desenvolupant-se durant aquests últims dos anys

Adjudicades les obres de la plaça Benissaidó
Recreació de l’aspecte que adquirirà el recinte.

L’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat definitivament les obres de reurbanització de la plaça de Benissaidó, en el barri de la Zona Nord, per un import de 224.673 euros. Es tracta d’una actuació els objectius de la qual són renovar un espai urbà deteriorat i que, a efectes pràctics, no satisfà ni al trànsit vehicular ni al per als vianants.

L’empresa ha presentat una oferta que no sols rebaixa en quasi 20.000 euros el preu base de licitació, sinó que a més incorpora diverses millores, entre elles la col·locació de 18 braços ancorats a una façana amb la ‘senyera’ d’Alcoi i les seues corresponents lluminàries. Millores valorades en 30.945 euros, a més d’ampliar el termini de garantia de tres anys addicionals al període d’un any establit.

El projecte que sorgeix d’un procés participatiu que ha anat desenvolupant-se i modificant-se durant aquests últims dos anys, comptant amb les aportacions dels veïns, preveu dotar a aquest espai de 49 places d’aparcament, crear una zona per als vianants i una altra per al gaudi i la convivència de veïns, que disposaran d’una illeta central. La intervenció inclou l’ampliació i millora de la xarxa de clavegueram, així com la renovació de voreres i calçades.

Quant al termini d’execució de les obres, és de quatre mesos des de l’inici efectiu d’aquestes.

Send this to a friend