AEFA ha entregat a Alcoi els Premis a l’Empresa Familiar

Carlos Mazón ha presidit la gala que s'ha celebrat en el Círculo Industrial

AEFA ha entregat a Alcoi
Foto de família dels premiats en acabar la gala.

El saló Rotonda del Círculo Industrial d’Alcoi ha acollit aquest dilluns la gala de lliurament dels Premis AEFA, l’Associació de l’Empresa Familiar de la província d’Alacant. Carlos Mazón, president de la Generalitat Valenciana, ha acudit a l’acte, on ha defensat la nova política fiscal del Consell, que ha rebaixat impostos en la Comunitat, entre altres, el de successions.

La gala, que compleix aquest any 28 edicions, ha guardonat a tres empreses familiars de la província, a més de reconéixer amb un premi honorífic a Rafael Bernabeu Moya, fundador de la mítica fàbrica de sabatilles J’Hayber, en 1972, a Elx. Port Hotels, de Benidorm, Avecox, avícola situada a Cox, i la iberuda Inden, dedicada al sector del plàstic, han sigut les empreses premiades enguany.

Assistents a l’acte celebrat aquest dilluns en el Círculo Industrial.

Tant la presidenta de AEFA, Maite Antón, que ha sigut l’encarregada d’inaugurar la cerimònia, com l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el propi cap del Consell, han parlat de la falta de sòl industrial, com una de les necessitats més apressants de les empreses en l’actualitat. Sobre aquest tema, Francés i Mazón han destacat la bona entesa entre totes dues administracions, de diferent signe polític, de cara a posar solució a aquest problema.

Antón, així mateix, en el torn de reivindicacions, ha apel·lat a la urgència d’eliminar traves administratives i agilitzar els tràmits burocràtics. La presidenta d’AEFA ha conclòs encoratjant a l’empresariat afirmant que “canvi, transformació i millora, són ara més importants que mai”.

Send this to a friend