Aitex reuneix 160 professionals de la cosmètica per a parlar del sector

En una jornada dedicada a presentar les últimes tendències i innovacions

Aitex reuneix 160 professionals de la cosmètica per a parlar del sector
Representants d’empreses vingudes de tota Espanya.

Més de 160 professionals del sector cosmètic, vinguts de tota Espanya, s’han reunit aquesta setmana en Aitex per a assistir a la segona edició de la Trobada de la Indústria Cosmètica. Una jornada professional dedicada a les últimes tendències i innovacions en l’àmbit d’aquest sector.

Els assistents han conegut com Aitex aporta valor a una empresa cosmètica, de la mà d’Isabel Soriano, subdirectora de Laboratoris i Oficines Internacionals, i María Blanes, responsable del Grup d’Investigació de Cosmètica i Salut. Van explicar les inversions que ha fet el centre en 2023 per a donar servei al sector i van tractar temes tan importants com els controls de qualitat, els microplàstics i la biodegradabilitat en cosmètica.

María Blanes va aprofitar l’ocasió per a explicar els passos de creació d’un sérum amb extracte de pell de plàtan i orujo de raïm.

A més, cinc empreses capdavanteres van donar a conéixer els seus productes estrela. Entre elles, Consuelo Vaquer, CEO de Nirvel, va parlar de Nutre Color Out, un producte format per un Remover i un Activator que aconsegueix eliminar les tonalitats no desitjades de la coloració directa.

Per part seua, Olivia Llorens, Brand Manager de Germaine de Capuccini va presentar Timexpert Hydraluronic, un tractament d’hidratació i farciment tòpic que permet recuperar i preservar les reserves d’àcid hialurònic de la pell.

Send this to a friend