Alcoi es promocionarà per tota Espanya amb ‘Vivir así es morir de amor’

L'estrena de l'espectacle amb les cançons de Camilo Sesto va comptar amb un total de 3.526 assistents

Alcoi es promocionarà per tota Espanya
Actuació durant l’estrena del muntatge, la setmana passada. XAVI TEROL

L’espectacle de les cançons de Camilo Sesto ‘Vivir así es morir de amor’ servirà com a promoció turística de la ciutat d’Alcoi per tota Espanya. A més dels cartells i la publicitat que es faça del propi espectacle, al principi de cada representació s’emetrà un vídeo promocional de la nostra ciutat, tal com ja es va fer en el Teatre Calderón durant l’estrena de l’espectacle, del 15 al 19 de desembre.

L’Ajuntament comptarà amb una partida de 40.000 euros en el pressupost de 2022 per a aquest patrocini. Fins al moment s’han confirmat les següents ciutats: Lleida, Sevilla, Granada, Salamanca, Bilbao, Valladolid, Las Palmas de Gran Canaria, València, Saragossa, Sant Sebastià, Logronyo, Burgos, Palma, La Nucía, Albacete i Alacant.

Cal ressaltar les xifres de les representacions que es van dur a terme a Alcoi la setmana passada. Hi ha hagut un total de 3.526 assistents, dels quals 920 van comprar en taquilla les seues entrades i 2.606 per internet.

Del total d’entrades venudes per internet, 1.384 (el 53%) corresponen a públic d’Alcoi i comarca; el 14% (352) a persones vingudes d’altres municipis de la província d’Alacant i el 16% (422) van ser assistents de la província de València. És important destacar que el 6% (167) era de la Comunitat de Madrid, el 4% (94) de Catalunya, el 3% (81) d’Andalusia, el 2% (50) de Múrcia i el 2% restant (57) de diferents llocs com Bilbao, Pamplona, Albacete, Castelló, Ciudad Real, La Rioja, Valladolid, Osca o Las Palmas.

En total va haver-hi 1.222 assistents que van comprar l’entrada per internet i eren de fora de la nostra comarca.

Send this to a friend