Alejandro Córcoles, segon en l’Ultra Trail Costa Blanca

Alejandro Córcoles es va estrenar en les llargues distàncies amb un excel·lent segon lloc en l’Ultra Trail Costa Blanca. La prova va ser guanyada pel banyerense Vicente Gandia, entrant l’alcoià a quinze minuts, sent el seu temps de 7h30:31. Catorze minuts més tard va acabar el murer Antonio Pérez, tercer classificat. Destacar el desè lloc del també alcoià José Cañete, amb un crono de 8h18:45.

L’Ultra Trail Costa Blanca constava de 65 km i un desnivell positiu de 4.200 metres. Tant l’eixida com la meta estava situada a Finestrat i enllaçava els cims del Puig Campana (1.406 metres) i Aitana (1.558 metres), els dos cims més altes de la província d’Alacant.

La mala climatologia, amb pluja inclosa, va fer encara més dura la prova. Malgrat ser el seu debut en les llargues distàncies, les sensacions d’Alejandro Córcoles van ser molt bones. A més d’aquest segon lloc en l’Ultra Trail Costa Blanca, l’alcoià va ser tercer en el Marató dels Cims a Andorra i va aconseguir el mateix lloc en la Marató de Confrides. Amb aquesta carrera, tira el tancament a 2018.