Alumnes del taller ‘Forma’t Alcoi’ completaran la seua formació a l’Ajuntament

Desenvoluparan les tasques apreses en diferents departaments del consistori

Alumnes del taller 'Forma't Alcoi' completaran la seua formació a l'Ajuntament
Alumnat del taller ‘Forma’t Alcoi’.

Des de finals del passat any 2021 un total de 10 persones estudien en el taller d’ocupació ‘Forma´t Alcoi II’, sent aquest un programa concedit per Labora, Servei mitjançant el qual s’ha rebut una subvenció de 241.358 euros –susceptible de cofinançament pel Fons Social Europeu (FSE)–.

El taller està comprés per un itinerari formatiu amb dues especialitats: Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals i Activitats Administratives en la Relació amb el client.

Els alumnes-treballadors d’aquest taller, que compten amb un contracte de 12 mesos de duració, completaran la seua formació desenvolupant les tasques apreses en diferents departaments de l’Ajuntament d’Alcoi.

La realització d’aquest taller ha suposat, fins ara, la contractació d’un director i un docent, i es preveu la contractació de més figures docents per a impartir determinats mòduls formatius.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el regidor d’Ocupació, Empresa i Formació, Alberto Belda, han visitat recentment el citat taller.

Send this to a friend