Animalcoi comença a calfar motors

El festival es durà a terme de l'11 al 14 de novembre

Animalcoi comença a calfar motors
En l’IVAM CADA es pot visitar una exposició de figures de Stop Motion.

El festival d’animació Animalcoi s’inaugura en pocs dies, però abans, ha començat a calfar motors amb dues exposicions que formen part de les activitats paral·leles que s’estan duent a terme. D’una banda, des de la setmana passada es pot veure en l’IVAM CADA l’exposició ‘L’Animació valenciana’, una mostra de figures de Stop Motion –animació de figures estàtiques a través de la seqüència fotogràfica–, formada per treballs de professionals del cinema de l’animació, com per exemple, Pablo Llórens, que és padrí d’Animalcoi i el creador de la mascota del festival: Aitana. Així mateix, també hi ha peces de la directora Teresa Pérez Guirau i del prestigiós estudi Pangur Animation.

En aquesta exposició, que el públic podrà visitar fins al dia 15 de novembre, també hi ha cabuda per a les creacions de l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, concretament dels graus d’Indumentària i Animació.

D’altra banda, en la vesprada del dijous es va inaugurar a la sala de la Fundación Mutua Levante ‘Esfinge Urbana. Una ciudad animada’. Es tracta d’un curtmetratge d’animació dirigit per María Lorenzo i produït per Enrique Millán, el qual, documenta creativament la presència de l’art de carrer en els diversos barris de València. Aquesta projecció es podrà veure fins al 27 de novembre.

En la Fundación Mutua Levante es pot veure ‘Esfinge Urbana. Una ciudad animada’. XAVI TEROL

Quant al propi festival, la inauguració oficial tindrà lloc a les 19’30 hores del dijous 11 en l’IVAM CADA, i la clausura, en el mateix lloc, a les 19 hores del diumenge 14. Aquesta cita amb l’animació inclou tallers, projeccions, xarrades, i per descomptat, la segona edició dels Premis Animalcoi.

Tota la informació, al costat del programa complet està disponible en la pàgina web www.animalcoi.com.

Send this to a friend