Caixa Ontinyent tanca 2021 amb un benefici net de 10 milions

L'entitat pretén capitalitzar-se a més de potenciar les accions de la seua obra social

Caixa Ontinyent tanca 2021 amb un benefici net de 10 milions
Seu central de Caixa Ontinyent.

A l’espera de que l’Assemblea general aprove els comptes de 2021 de Caixa Ontinyent en els pròxims mesos, aquestos ja han sigut formulats pel Consell d’Administració de la citada entitat, els quals mostren un benefici net de 10 milions d’euros, “un 120,62% superior al de 2020”, segons apunten.
L’esmentada xifra s’extrau després d’aplicar els sanejaments, dotacions i pagament d’impostos, ja que el resultat inicial era de 16,7 milions d’euros de benefici.
S’ha plantejat una proposta de distribució d’aquests guanys, amb la qual està previst elevar el nivell de capitalització de l’entitat –es destinaran 9,2 milions d’euros a reserves– i potenciar les accions de la seua obra social –a la qual es destinaran 0,8 milions d’euros–.

ATENCIÓ PRESENCIAL
En una època de digitalització i de noves tecnologies, Caixa Ontinyent continua apostant per l’atenció presencial, posant l’accent principalment en l’atenció personalitzada als majors i persones amb discapacitat.
D’aquesta manera, l’entitat indica que “es mantindrà un horari ampliat de caixa i caixers amb suport, personal especialitzat, prioritat en casos d’alta afluència de públic, atenció telefònica personalitzada, adaptació en caixers per a millor accessibilitat i simplicitat en el seu maneig, i seguiment continuat per a adaptar el servei a les situacions i les necessitats concretes i puntuals”.
Al mateix temps que Caixa Ontinyent pensa en el ‘tu a tu’ i manté l’atenció presencial, combina aquest plantejament amb l’impuls dels seus serveis digitals, i per a aquest 2022 té previst el llançament de diferents projectes en línia quant a contractació de productes, fraccionament de pagament de rebuts i millora de la seguretat a través d’alertes i notificacions.

Send this to a friend