‘Caminada’ per a donar visibilitat a l’Alzheimer

El Rotary Club Alcoi oferirà atenció presencial per a les inscripcions

‘Caminada’ per a donar visibilitat a l'Alzheimer
Imatge d’arxiu de la primera edició de la Volta als Ponts Pro-Alzheimer.

Resten a penes uns dies per a la II Volta als Ponts organitzada pel Rotary Club Alcoi, esdeveniment amb el qual, segons la presidenta d’aquesta entitat, Maite Gomis, es pretén donar visibilitat a l’Alzheimer, i per tant, a la labor que fa l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i comarca.

Es tracta d’una caminada o passeig en el qual tenen cabuda totes les persones que vulguen participar, ja que es tracta d’un recorregut de menys de 5 quilòmetres que partirà –a les 10 hores– i finalitzarà en la plaça d’Espanya.

Les inscripcions estan obertes a través de MyChip, encara que, des del Rotary Club Alcoi s’ha decidit oferir atenció presencial abans de l’esdeveniment per a ajudar aquelles persones que la necessiten de cara a realitzar la inscripció, ja que és un procés digital.

Gomis assenyala que, després d’una reunió mantinguda la setmana passada s’ha estipulat que aqueixa atenció serà el dijous 29 de setembre, de 10 a 14 hores, en la seu del citat club, a l’Hotel Reconquesta.

Recordar que, el preu és de 10 euros per als adults, i de 5 per a xiquets de 0 a 14 anys. A més, hi ha un Dorsal 0, per a aquelles persones que vulguen col·laborar econòmicament.

A més de gent d’Alcoi, participaran persones de la comarca, segons apareix en el llistat d’inscrits.

La presidenta del Rotary Club Alcoi remarca la importància de “conscienciar a la gent perquè ens acompanye aqueix dia”, a més de destacar que es tracta també de “aglutinar” a diverses entitats i col·lectius en aquest mateix esdeveniment, amb el qual es pretén recaptar fons.

Així mateix, Gomis apunta que amb aquest “passeig” es posarà el fermall final a la Setmana de l’Alzheimer.

Send this to a friend