Claudia Carrasco es penja l’or en l’interprovincial de Jocs en judo

Tres alumnes del Judo Club Alcoi van aconseguir pujar al podi

Claudia Carrasco es penja l'or en l'interprovincial de Jocs en judo

Bona competició del Judo Club Alcoi en la tercera jornada interprovincial cadet i infantil de Jocs Esportius classificatori per al Campionat d’Espanya. Tres dels set alumnes del club desplaçats fins al velòdrom Lluís Puig de València van aconseguir pujar al podi.

Qui més lluny va arribar va ser Claudia Carrasco, que es va penjar la medalla d’or en -63kg després de realitzar una molt bona competició. La seua germana Marina, va caure en semifinals, però va aconseguir guanyar el combat pel bronze, medalla que també es va penjar Alicia Hinschber en -70kg.

Quant a la resta de de el club, Bernat Seguí en -50kg, Mauro Parades i Jairo Bañuls en -66kg i Andreu Miró en -60kg no van poder superar les primeres rondes. Queda per disputar una quarta jornada interprovincial per a saber si finalment hi haurà participació del Judo Club en el Nacional infantil i cadet.