Cocentaina està en risc alt amb una incidència de 234

En quatre dies s'han sumat 52 nous casos de Covid-19 en el departament de Salut d'Alcoi

Cocentaina està en risc alt amb una incidència de 234
Panoràmica de Cocentaina, on hi ha 27 casos actius de Covid-19.

La incidència de Covid-19 continua pujant de forma generalitzada, i així està succeint també en el departament de Salut d’Alcoi, en el qual, en quatre dies, s’han comptabilitzat 52 nous casos. Actualment, i segons l’actualització realitzada hui per la conselleria de Sanitat, hi ha un total de 111 casos actius, 32 més que en l’actualització anterior, la qual cosa suposa una incidència de 81,19, per la qual cosa, seguim en risc mitjà. 

Hi ha casos de Covid en 10 municipis de l’àrea de Salut i en la gran majoria d’ells ha pujat la incidència, excepte a Muro, que ha baixat, i en uns altres s’ha mantingut estable.

A Alcoi hi ha 13 actius més de 21 nous positius que s’han sumat. A la nostra ciutat la incidència és de 79, per la qual cosa estem en risc mitjà.

En el cas de Castalla, ha passat de la nova normalitat a estar en risc mitjà, després de sumar 10 actius, amb un total de 12 i una incidència de 114.

Per part seua, la incidència de Covid-19 a Cocentaina és de 234 casos per cada 100.000 habitants, per la qual cosa, la vila comtal està en risc alt de contagis amb 27 actius en total.

Gaianes, Gorga i Penàguila estan en risc extrem, encara que tan sols hi ha 1 o 2 casos actius en cadascuna d’aquestes localitats. També hi ha un actiu a L’Orxa, que està en risc alt.

Tant Ibi com Muro es troben en risc mitjà, amb 55 i 64 d’incidència respectivament.

L’única localitat en la qual hi ha presència de Covid, i que està en la nova normalitat és Onil, amb una incidència de 13.

Send this to a friend