Comença la programació per la festivitat de Santa Cecília

Els actes se succeiran durant els caps de setmana de novembre

Programació de Santa Cecília
Concert de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi.

Aquest diumenge tindrà lloc el primer acte per a celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. Serà el torn del Grup de Danses Sant Jordi que, a les 12 hores, durà a terme ‘Els Danses en els festes dels pobles’, en el Círculo Industrial.

El primer concert de Santa Cecília serà el dissabte 20 de novembre, a les 19’30 hores, en el Teatre Calderón. Participaran la Societat Musical Nova d’Alcoi i la Banda Juvenil de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi. L’endemà, a les 12 hores, també en el Teatre Calderón tindrà lloc el segon dels concerts de Santa Cecília, amb la Societat Unió Musical d’Alcoi i l’Agrupació Musical Serpis.

El mateix diumenge 21, a les 18’30 hores, el Círculo Industrial serà la seu del V Aplec de Danses Santa Cecília ‘Compartint tradicions fem germans’. Participaran el Grup de Danses Carrascal d’Alcoi i el Grup de Danses Realenc de Picanya.

El dissabte 27 hi haurà dos actes més. La missa de Santa Cecilia amb l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i Cantors d’Alcoi, a les 19 hores, en la parroquia de Sant Maure i Sant Francesc, i una cercavila que començarà a les 20 hores. Partirà de la plaça Ramón y Cajal i baixarà per Sant Nicolau fins al Parterre. Participaran el Grup de Dolçainers i Tabaletes La Cordeta, Barxell Grup de Dolçaines i Tabals, Colla de dolçaines i percussió Rebuig i Dolçainers i Tabalers La Degollà.

Tancarà la programació l’Orquestra de Pols i Pua i Harmònica Alcoiana, el diumenge 28 de novembre, amb un concert a les 12 hores en el Cercle Industrial.

Send this to a friend