Comerç i hostaleria recuperen ‘La nit oberta’

Una activitat per a donar ambient al Centre en la nit de l'1 de juliol

Comerç i hostaleria recuperen 'La nit oberta'
Ambient al carrer durant la celebració d’una acció comercial en el Centre. ARXIU

El Centre d’Alcoi i els seus establiments tornen a posar en marxa una sèrie d’activitats que es trobaven en suspensió a causa de les restriccions sanitàries causades per la pandèmia.

En aquesta ocasió, una vintena de comerços i bars han decidit apostar per recuperar una activitat que tradicionalment ha tingut una gran acceptació. Es tracta de ‘La nit oberta’, una iniciativa que pretén incentivar l’horari nocturn dels comerços del Centre i que està programada per a divendres que ve 1 de juliol.

És per això que de tots els establiments que participaran, realitzaran una ampliació de l’horari d’atenció al públic. Així mateix, amb l’objectiu d’animar els carrers centrals de la ciutat, es realitzaran dues actuacions musicals, situades al carrer Sant Llorenç i en el Parterre.

De la mateixa manera, també es comptarà amb la presència del Mago Hugo, qui participarà amb diversos dels seus trucs a tots els clients assistents.

Un projecte l’organització del qual és a càrrec de l’associació AlCentro, en col·laboració ambla Federació Alcoi Comercial, Unió Gremial, la Cambra de Comerç i l’Ajuntament d’Alcoi.

Send this to a friend