Continua augmentant l’interés per a participar en TeatrAm

S'han presentat un total de 144 propostes per a aquesta edició, que serà del 13 al 16 d'octubre

Continua augmentant l'interés per a participar en TeatrAm
La setmana passada es va presentar una nova edició de la mostra de teatre amateur.

A mitjan octubre es durà a terme una nova edició de TeatrAm, la mostra de teatre amateur d’Alcoi, i ho farà en un format enfocat a la fi de setmana, amb la idea de “propiciar un augment del públic”, en paraules del regidor de Cultura, Raül Llopis.

Aquesta serà la tercera edició a nivell general d’aquest esdeveniment, i la segona a nivell nacional.

En aquesta ocasió, ha continuat augmentant l’interés de les companyies de tot el territori espanyol per a formar part del TeatrAm. Segons Adolfo Mataix, membre de la comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura d’Alcoi, s’han presentat un total de 144 propostes, totes elles amb un “nivell magnífic”, la qual cosa, tal com va assenyalar Mataix en la presentació, ha dificultat l’elecció de les quatre obres que finalment formaran part de l’edició, que serà del dijous 13 al diumenge 16 d’octubre, en el Teatre Principal i en el Teatre Calderón.

Es tracta d’un “programa variat i atractiu”, en paraules de Mataix.

El cartell anunciador és obra de Miguel Ángel Pons, sent aquest una “imatge potent”, va indicar Llopis, qui va remarcar que “era una imatge que ja vam contemplar l’any passat, però que finalment l’hem triada per a aquesta edició”. Així, l’edil va dedicar unes paraules d’agraïment a l’autor per aquesta obra.

‘La Sombra del Tenorio’ interpretada per Teatre Circ obrirà aquesta edició el dijous en el Principal, mentre que el divendres La Garnacha Teatro pujarà a l’escenari del Calderón ‘Los Cuernos de Don Friolera’, de Ramón María de la Valle-Inclán.

El dissabte serà el torn de ‘Perras’, per part de la companyia Stres de Quatre en el Principal, i de nou en el Calderón, es tancarà aquesta edició amb ‘Somnis de Teatre’, interpretada per la Companyia Els Clarins.

La singularitat d’aquest esdeveniment és que, després de les obres, el públic pot interactuar amb els actors i preguntar-los coses sobre les representacions.

Totes les obres seran a les 20 hores, excepte la del diumenge, que serà a les 18.

Les entrades estaran en ticketalcoi.com i en la taquilla del Calderón.

Send this to a friend