Convoquen el primer concurs de pintura a l’aire lliure pels carrers del Centre

Per als adults hi ha dos premis de 1.100 i 800 euros, patrocinats per Fundación Mutua Levante

Convoquen el primer concurs de pintura
Presentació del concurs de pintura a l’Ajuntament.

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de les regidories de Cultura i Educació, i de la mà de l’Escola Municipal de Belles Arts, ha organitzat el primer concurs de pintura a l’aire lliure, que tindrà lloc aquest pròxim dissabte pels carrers del Centre de la ciutat. Existeixen dues categories: infantil i juvenil, i adults. En aquest últim cas, els participants opten a dos premis en metàl·lic de 1.100 i 800 euros, amb el patrocini de Fundación Mutua Levante.

Les inscripcions poden realitzar-se de manera en línia o presencialment, en l’Escola Municipal de Belles Arts (Viaducte) o el mateix dia del certamen, en l’IVAM CADA, on els participants més joves podran recollir el suport per a pintar, el matí del concurs. Les bases i la inscripció, com també consultar els horaris, que són diferents segons la categoria, es troben en el següent enllaç.

El resultat del concurs i el lliurament de premis es realitzarà el mateix dia 2 d’octubre, a les 19’30 hores, en la sala d’actes de l’IVAM CADA, a càrrec dels patrocinadors dels premis, el jurat, format per persones especialitzades; representants de l’entitat organitzadora, i representants de la Comissió d’Arts Plàstiques i Disseny del Consell de Cultura d’Alcoi, d’on va sorgir la idea de crear aquest concurs.

Indicar que en el cas de les modalitats infantil i juvenil, els premis estan patrocinats per establiments comercials del sector de les arts gràfiques, papereries i llibreries.

Send this to a friend