Cotes Baixes farà les proves d’acreditació de títols d’FP

El centre ha rebut una ajuda de 62.400 euros que invertirà en material per a la realització del procés

Cotes Baixes farà les proves
En l’IES Cotes Baixes s’imparteixen cicles d’FP de set famílies diferents.

L’IES Cotes Baixes podrà dur a terme les proves d’acreditació de competències en les set famílies formatives en les quals imparteix cicles formatius de Formació Professional (FP). Així és després d’haver rebut una ajuda de 62.400 euros per part de la Generalitat Valenciana dins del programa d’ajudes ‘Acredita’.

Es tracta del major import atorgat en tota la Comunitat Valenciana i també és el centre educatiu que més famílies professionals ha presentat.

Segons s’assenyala des de Cotes Baixes, la quantia econòmica rebuda es destinarà a l’obtenció de material fungible per a executar les proves pertinents dins del procés d’acreditació, i també, a l’adequació de nous espais per a la realització d’aquestes proves.

‘Acredita’ naix amb l’objectiu d’afavorir a aquelles persones que han desenvolupat una activitat laboral i no tenen titulació.

Així mateix, a més del propi procés d’acreditació de competències, des de l’IES Cotes Baixes s’oferirà orientació a les persones que obtinguen el títol d’FP o Certificació de Professionalitat perquè continuen la seua formació. Aquelles persones que vulguen iniciar el citat procés d’acreditació han de complir uns certs requisits, tant a nivell d’hores treballades o formació no formal.

El cap d’estudis d’FP de Cotes Baixes, Miguel Ibars, ha explicat que l’ajuda rebuda “ens permetrà adequar les proves en cadascun dels cicles al nivell corresponent i continuar millorant els diferents espais de l’institut. Es tracta d’una molt bona notícia ja que, a més de facilitar els recursos per a l’aprenentatge de l’alumnat, servirà com a focus d’atracció per als qui vulguen acreditar la seua experiència i competències que puguen continuar formant-se en el nostre centre”.

Send this to a friend