David Abad: «Aquests sindicats no tenen vergonya»

Comunicat de Vox Alcoy en el qual critiquen la col·locació d'una pancarta sindical a l'Ajuntament amb motiu del Primer de Maig

Imatge de la pancarta en qüestió facilitada per Vox Alcoy.

Comunicat de Vox Alcoy sobre la pancarta a l’Ajuntament d’Alcoi d’UGT i CCOO

Alcoi, a 30 d’abril de 2021.

A primera hora del matí, ens ha sorprés veure en la façana de l’Ajuntament de la nostra ciutat una pancarta sindical d’UGT i CCOO, amb el “Ara toca complir”.

Aquests sindicats no tenen vergonya, portem un any patint una crisi a tots els nivells, on aquests personatges no han mogut ni un dit per a afavorir la situació laboral dels espanyols, especialment dels alcoians, i quan s’acosta la data de l’1 de maig, pretenen continuar enganyant amb les seues manifestacions, mítings i propaganda per a poder continuar vivint del conte.

Aquests sindicats ja disposen d’edificis representatius on poden penjar les seues pancartes, pamflets o el que vulguen, sempre respectant als ciutadans i els espais públics.

L’Ajuntament d’Alcoi, com a edifici públic que és, que representa a tots els ciutadans d’Alcoi, no pot privatitzar un espai públic d’ús comú, mitjançant l’ocupació permanent per un element que representa una opció partidista.

Pel que resulta obvi, que l’ús i exhibició per un poder públic, a nivell municipal, només pot ser qualificat de partidista quan estiga associat a una part, per important o rellevant que siga, de la ciutadania identificada amb una determinada opció ideològica, encara que aquesta siga compartida per diversos partits o forces electorals, però no representativa de la resta dels ciutadans que no s’alineen amb aqueixa opció, i per consegüent, amb els seus símbols.

És clarament, un atemptat directe al principi d’igualtat, on s’afavoreix a uns pocs i es discrimina a molts altres.

D’aquesta manera, el govern local del PSOE, es posiciona clarament amb els sindicats de classe per a donar-los publicitat i així assegurar-se uns pocs vots per a les pròximes eleccions. Sembla ser que veuen perillar les seues butaques i ja comencen a utilitzar les poques eines, obsoletes i oxidades, per a enganyar una població que cada vegada creu menys en les seues promeses.

Els sindicats germans de PSOE i Podemos, UGT i CCOO, respectivament, ens roben a mans plenes i damunt volen que els riguem les gràcies.

No ens estranya que l’Ajuntament d’Alcoi, governat pel PSOE i Podem en l’ombra, permeten col·locar una pancarta d’UGT i CCOO, que sempre estan més interessats en les seues pròpies butxaques que en el benestar dels treballadors, perquè tots ells estan relacionats en casos milionaris de corrupció.

David Abad, regidor de Vox Alcoy.

Send this to a friend