El bàsquet local exporta el seu model a València

A les 12 hores el Font Roja juga un amistós en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket

El bàsquet local exporta el seu model a València
El Font Roja disputa un amistós a València. | ARXIU

La fórmula que des de fa més de tres dècades manté en peus a la lliga local de bàsquet és el model que vol imitar la competició que ha començat a funcionar a València.

Així li ho han traslladat els responsables d’aquest campionat que han convidat a representants de la junta directiva de la lliga de la nostra ciutat a tindre un intercanvi d’impressions per a conéixer els secrets d’una competició de la qual s’han jugat 34 edicions.

Per a això una delegació de la nostra ciutat es desplaça hui fins a València per a dur a terme una primera trobada i no es descarta la possibilitat d’arribar a un acord oficial entre totes dues competicions.

AMISTÓS DEL FONT ROJA
A més d’una representació de la junta directiva de la lliga local, també viatja una delegació d’ASOAR (Associació local d’àrbitres de bàsquet) i el Font Roja, com a últim campió en 2019 –el desenllaç de la lliga 2019/20 serà aquest setembre–, que disputa a les dotze del migdia un amistós enfront d’un combinat d’aquesta competició que està fent els seus primers passos a València, previst en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket.

Send this to a friend