El Benjamí i l’Aleví de Alcoyano aconsegueixen guanyar amb solvència

Tant el Benjamí A com l’Aleví A van aconseguir començar amb bon peu l’any i van aconseguir emportar-se la victòria. Malgrat que els dos van anotar quatre gols, van haver de patir per a sumar un nou triomf aquesta temporada. El Benjamí A se va imposar 4-2 a l’Elda Promeses A, mentre que l’Aleví A va véncer 4-1 al Salesians d’Alacant.

El Benjamí A va acusar l’aturada nadalenca. Els blanc-i-blaus van començar bé, ficant en el seu camp a l’Elda Promeses i acabant els atacs amb bones ocasions. Una d’elles, Mauro va estar a punt de marcar, però la seua rematada es va estavellar en el travesser. Tot va canviar en el minut 16, una vegada que Kevin aprofitara una assistència de Gil per a obrir el marcador. Un gol al qual li van seguir els aconseguits per Joan i Javi, aquest últim després d’una molt bona acció individual.

Amb 3-0 al descans semblava que el Alcoyano tenia el partit solucionat, si bé un gol de l’Elda Promeses en el primer minut de la represa va portar els nervis a les files blanc-i-blaves. En el 37 arribava el 3-2 i un minut més tard, Martí cap a una gran parada a l’eixida d’un córner, salvant al seu equip. El Benjamí A va poder tancar el partit, fins va gaudir d’una triple ocasió amb dos pals i un tret que va ser buidat sota la mateixa línia de gol, fins que mancant dos minuts Gil anotava el quart després d’una assistència de Javi.

Per part seua, l’Aleví A va haver d’esperar a la segona part per a desfer-se del Salesians d’Alacant. També va aconseguir un gol matiner, anotat per Iñaki després d’un servei de cantonada executat per Lucas. Poc després, en el minut 11, arribava el segon, també obra de Lucas, que va definir amb gran qualitat després d’una jugada col·lectiva.

Els blanc-i-blaus van poder augmentar el seu compte, però el marcador ja no es va moure i va caldre esperar a la segona part per a aconseguir el tercer, de nou a pilota parada i amb els mateixos protagonistes del primer, sent Iñaki qui va marcar després d’un córner executat per Lucas. Amb 3-0, el Salesians d’Alacant va aconseguir escurçar diferències en un aldarull, guardant-se l’Aleví A una última bala, que va ser el quart gol, obra de Guillem.