El Campus planteja l’edifici del Viaducte per a ús provisional

S'estan buidant alguns espais, per si fora necessari utilitzar-los abans de disposar de noves infraestructures

El parc científic del Campus d'Alcoi podria situar-se en l'edifici del Viaducte
Façana de l’edifici Viaducte de l’EPSA. | ARXIU

El Campus d’Alcoi de la UPV segueix avant amb el seu projecte de creixement.

Segons indica el director del Campus, Pau Bernabeu, s’estan buidant i buidant alguns espais de l’edifici del Viaducte per a “utilitzar provisionalment” en cas de ser necessari, on es podrien traslladar els grups de generació espontània i els grups d’investigació “per a anar alliberant aules”.

I és que, el nou edifici més imminent serà en el qual actualment està AITEX, en la plaça Emilio Sala, i el qual està pendent de la nova seu al Castellar. Quan es vagen buidant uns certs espais d’AITEX, la idea és executar el més ràpid possible xicotetes actuacions per a adaptar i adequar a les necessitats del Campus, segons per als quals vagen a ser destinats. 

Sobre els nous estudis, s’està treballant a recuperar el Grau en Tèxtil o implementar màsters relacionats amb la indústria, la química, l’elèctrica o la mecànica, perquè els egressats puguen continuar formant-se a Alcoi. Bernabeu assenyala que també s’està avançant en el Màster en Enginyeria Computacional i Matemàtica Industrial, que segurament es realitza en línia: “tindríem ací formació universitària d’alt nivell”. Segons indica, tots els nous estudis s’implementarien en el curs 24-25 ja que actualment estan en marxa els tràmits administratius, que es podrien “retardar fins a juny o juliol”.

Send this to a friend