El Carnestoltes plena de color i alegria els col·legis

El Carnestoltes plena de color i alegria els col·legis
Carnaval al col·legi Horta Major.

Enguany els carrers no s’han vestit de diversió, color i música amb la celebració del Carnestoltes que cada mes de febrer fa apuntar a centenars de persones les finestres i també eixir al carrer per a veure les diferents desfilades que s’organitzen. No obstant això, ahir els diferents centres educatius d’Alcoi van gaudir d’una celebració especial que va tindre lloc a nivell intern per a complir amb les mesures per a fer front a la Covid-19 i evitar aglomeracions.
A més, en molts d’ells, el Carnestoltes s’ha viscut durant diversos dies, com per exemple, portant calcetins de colors diferents o una cosa divertida al cap per a anar obrint pas al festeig d’ahir.
En la gran majoria de casos, alumnes i professors van celebrar el Carnestoltes als patis dels col·legis per a estar a l’aire lliure i comptar amb espai per a mantindre la distància interpersonal i poder ballar amb ritmes musicals, com per exemple, els d’una batukada. Encara que, en alguns d’ells, les disfresses sí que van eixir al carrer, no en el recorregut habitual, però sí per llocs on no sol haver-hi molt de trànsit de persones omplint-los de color i vivint un Carnestoltes diferent, però sempre amb alegria i esperança.

Send this to a friend