El Femifest se celebra demà en la plaça de Dins

Els grups convidats són La Otra, Pupil·les i Dj Alessa

El Femifest se celebra demà en la plaça de Dins
El concert serà en la plaça de Dins. | ARXIU

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat el Femifest, el concert en clau feminista. Tindrà lloc demà, divendres 23 de juny, a les 22 hores a la plaça de Dins. Els grups convidats són La Otra, Pupil·les i Dj Alessa.

La Otra és una cantautora feminista que pren la paraula amb ironia i mirada crítica però també d’una manera intimista. Les lletres fan homenatge a l’eslògan dels 70′ que diu “el que és personal és polític”. Destaca una veu dolça sobre un so que ha anat evolucionant de l’acústic més senzill cap a una barreja d’influències.

“Vaig començar a escriure per necessitat fa uns quants anys, amb motiu d’alguna crisi de soledat. Em vaig adonar que em servia per a curar-me, i des de llavors vaig anar agafant el costum de netejar les ferides amb música. La manera com està organitzada la societat en què vivim ens fa mal de moltes maneres que travessen el que és personal. Necessite desvetllar-les i entendre les seues marques per poder viure, i sobretot per poder créixer. Això és el que faig en cantar”, explica, La Otra.

Pupil·les, va néixer el 2014 a València. El seu primer treball, ‘Bruixes de dol’, els va obrir les portes de la nostra Comunitat. El segon, ‘Les Silenciades’, les va acabar de consolidar l’any 2017 com un dels grups més interessants de la nova escena musical en valencià La marca de la casa són unes bases treballades i molt ben acabades i unes lletres festives i reivindicatives on majoritàriament destaquen els missatges feministes. Amb l’últim àlbum, el grup ha evolucionat cap a sons més pop, deixant-nos ritmes més ballables i melodies més cantades.

Finalment, Dj Alessa, és el punt de la casa. Dj alcoiana enamorada de la música des de molt xicoteta. L’hem pogut veure en sales com El Sótano, Sidecar, Macera, El Sol, i festivals com Vida Festival o Visor Fest.

“Des de la regidoria d’Igualtat volem treballar de forma transversal, perquè totes les polítiques del nostre Govern ho seran. En aquest cas tenim un concert on podrem gaudir del talent musical i artístic en clau feminista. La festa està assegurada, convidem a tota la ciutadania a gaudir d’aquest concert, el divendres a partir de les 22 hores en la plaça de Dins”, ha destacat el vicealcalde i regidor d’Igualtat, Àlex Cerradelo.

Send this to a friend