El Juvenil A gana el derbi i iguala a l’Hèrcules

No va defraudar el derbi contra l’Hèrcules, partit en el qual a més de ser un duel de rivalitat estava en joc una de les dues places d’ascens a Divisió d’Honor. El Juvenil A, amb el seu triomf per 2-1, iguala a l’Hèrcules en la segona posició amb 25 punts, quedant tots dos a un del líder València B.

Va ser un duel jugat de tu a tu per part dels dos conjunts. L’Hèrcules es va avançar en el marcador en el minut 20, però els de Josele González van aconseguir la igualada quasi de forma consecutiva, amb dos gols en amb prou faenes dos minuts, tots dos aconseguits per Peiró.

Amb el marcador a favor, el Juvenil A no va concedir ocasions, podent fins i tot incrementar el seu avantatge en diverses ocasions, amb gol anul·lat inclòs. Ressaltar la labor defensiva de tot l’equip i l’aportació una vegada més de dos jugadors del Juvenil B, Alejandro i Morgado, tots dos juvenils de primer any.