El Museu Arqueològic organitza visites escolars per a donar a conéixer els rituals de soterrament al llarg de la història

Amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants

El Museu Arqueològic organitza visites escolars per a donar a conéixer els rituals de soterrament al llarg de la història
Visita guiada al museu. ARXIU

El Museu Arqueològic Camilo Visedo d’Alcoi ha organitzat una activitat per a l’alumnat de quart de Primària dels centres educatius d’Alcoi, amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots els Sants. En concret, la iniciativa pretén donar a conéixer a l’alumnat el món de la mort des de la Prehistòria fins a l’època romana, a partir de les restes arqueològiques que podem trobar en el museu.

L’activitat es denomina ‘La mort en el Museu Arqueològic d’Alcoi’ i consisteix en unes visites organitzades d’una hora en la qual, entre altres continguts, els explicaran quan apareixen els primers enterraments, quins eren els rituals al llarg de la història, o amb quins materials enterraven.

Les visites tenen lloc els dies 30 i 31 d’octubre i 2 i 3 de novembre, en diferents horaris als matins.

«En el Museu Arqueològic es fa un gran treballe dia a dia que volem donar a conéixer a tota la ciutadania, duent a terme diferents iniciatives. En este cas concret, aprofitant la celebració de Tots els Sants, on s’honra i els recorda als difunts, des del *Museu *Arqueològic volem acostar als escolars de la ciutat un tema com els enterraments al llarg de la història», explica el regidor de Patrimoni Cultural, Ignacio Trelis.

Send this to a friend