El Mutua NB Alcoi s’estrena amb victòria davant l’Alzira

El Mutua Llevant NB Alcoi es va estrenar amb victòria en la liguilla d’ascens a la Primera Divisió femenina. Després d’acabar la primera fase invictes, van començar amb bon peu la segona, derrotant per 95-49 al NB Alzira. Les de Lliris Rovira van jugar el seu millor partit del que portem de temporada, amb molta intensitat tant en defensa com en atac, enfront d’un equip que tampoc havia perdut cap trobada.

Els parcials van ser 28/14, 20/16, 22/12 i 25/7. Van jugar i van anotar: Almudena (16), Laura (16), Lidia (4), Ariadna (18), María (13) –quintet inicial– Júlia (7), Aroa Crespo (8), Alba (4), Lliris (9) i Aroa Jover.

Per part seua, el Júnior femení va debutar en la fase de Campionat de Preferent amb una victòria per 47-33 sobre el Teixereta d’Ibi, que venia de jugar en Autonòmica, la categoria més alta dins de la Comunitat. També va guanyar el cadet NB Alcoi SV Paúl al Dénia i l’infantil NB Alcoi Apacesco.

El sènior masculí d’Autonòmica va perdre 97-60 a Dénia. Després de jugar bé els dues primeres habitacions –24/18 i 20/20–, es va descompondre després del descans –28/12 i 25/10–. Destacar negativament la lesió del base titular Robert Sanchis abans del descans amb un fort colp al cap. Després de ser atés a l’hospital, se li van aplicar diversos punts en una de les celles.

El sènior Zonal va véncer 52-60 al Muro Negre i és segon amb una sola derrota enfront del líder Barrada. En cadet, victòria dels dos equips, una d’elles enfront del Lucentum.