El Nadal Alcoià recupera la programació tradicional

Alcoi està promocionant ja els actes a nivell turístic

El Nadal Alcoià recupera la programació tradicional
Imatge promocional del Nadal Alcoià.

Alcoi ja ha començat a promocionar el Nadal Alcoià a través de la divulgació del cartell promocional. La campanya va començar en la Fira de Tots Sants de Cocentaina i la citada imatge també es col·locarà en publicitat estàtica en les entrades de la nostra ciutat i en les principals ciutats de la costa de la Comunitat Valenciana, així com en les comunitats i províncies més pròximes, com Múrcia, Castella-la Manxa o Catalunya.

Des de l’Ajuntament s’indica que “es tracta d’una imatge austera però amb molt de sentiment. Són els tres Reis Mags d’esquena simbolitzant el desig del seu retorn amb la major normalitat possible”.

I és que, al costat de la citada imatge, també s’ha donat a conéixer el díptic amb els diferents actes previstos. La programació recupera la normalitat, quant a esdeveniments, si bé encara estan per definir les condicions en les quals es duran a terme.

Destaca l’encesa de llums i presentació del cartell el 4 de desembre, mentre que tornarà a haver-hi, previsiblement, Festa de Cap d’any, la Sant Silvestre, Pastoretes, així com la visita al Campament Real en el matí del 5 de gener, a més del Ban Real i a la Cavalcada.

La programació també inclou actes des d’aquest mateix mes de novembre, amb l’obertura del Casal de Nadal a partir del dia 26, fins al 5 de gener. Així mateix, el Betlem de Tirisiti contempla funcions extraordinàries els dissabtes 4, 11 i 18 de desembre, mentre que la campanya oberta a tots els públics serà del 23 de desembre al 5 de gener.

També hi haurà exposicions, concerts i visites guiades, a més de la fira del Nadal Alcoià, que serà del 4 al 8 de desembre. 

Fent clic ací poden trobar el díptic complet amb tota la informació, la qual s’indica que està condicionada a possibles modificacions per la situació sanitària.

En el següent vídeo, la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, explica la campanya promocional i la imatge triada.

Send this to a friend