El nou Bosco de Cocentaina obrirà les seues portes amb l’inici del curs

Ha començat ja el trasllat perquè tot estiga llest a principis de setembre

El nou Bosco de Cocentaina obrirà
L’exterior del nou Bosco ha canviat el paisatge urbà de la ronda sud de Cocentaina.

Cocentaina viurà una fita històrica el mes vinent de setembre perquè, després de més de trenta anys d’espera, es farà realitat la unificació en un sol edifici del fins ara anomenat Col·legi Sant Joan Bosco. L’Ajuntament de la Vila Comtal ha efectuat ja a la recepció de les obres i després d’aquest tràmit ha començat el procés per a habilitar les noves instal·lacions que se situen en el recinte on antany estava el conegut com Bosco II.

A la fi de juliol van arribar tres camions procedents de Conselleria amb tot l’equipament destinat a les aules o el menjador, mentre que les dues primeres setmanes d’agost s’han reservat per a efectuar el trasllat de materials i estris des dels dos edificis que fins enguany ha ocupat el col·legi.

Des del mateix Consistori s’ha contractat una empresa per a facilitar el citat canvi. “S’ha retardat tot una mica respecte al que teníem previst però hem iniciat una carrera de fons perquè a principis de setembre només queden ultimar aspectes i així el dia 11 poder començar les classes ací amb total normalitat”, explica la nova directora del Bosco, Inma Calatayud. Aquesta última també avança que la inauguració oficial no coincidirà amb l’arrancada del curs 2023/2024.

Esperarem al 29 de setembre per a fer l’acte que l’ocasió mereix i perquè també tot el poble veja el magnífic resultat d’un projecte que ha suposat tants anys de reivindicació. Una vegada tornem a les aules, començarem a preparar-ho tot i tindrem més detalls sobre el que es preveu per a aqueix dia”, conclou.

Cal recordar que el nou col·legi, que a partir d’ara es denominarà únicament Bosco, ha sigut possible amb el Pla Edificant impulsat per l’anterior govern autonòmic del Botànic. Les instal·lacions compten amb sis aules per a infantil, dotze per a primària, menjador, biblioteca, sales polivalents, aules de música i informàtica o pistes esportives.

Send this to a friend