El Ple aprova l’EGM de Cotes Baixes

Era un pas essencial de cara al fet que el polígon puga convertir-se en Àrea Industrial Avançada

El Ple aprova l'EGM de Cotes Baixes
La corporación municipal de Alcoy junto a la Asociación Cotes Baixes.

Després que la setmana passada es duguera a terme l’assemblea de constitució del polígon Cotes Baixes d’Alcoi com a Entitat de Gestió i Modernització (EGM), el Ple municipal del divendres va aprovar l’últim tràmit per unanimitat, de manera que ja ha quedat ratificada com a tal definitivament.

Es tracta d’un pas essencial de cara al fet que el polígon puga convertir-se en Àrea Industrial Avançada, una figura administrativa que suposa la possibilitat d’optar a ajudes públiques i bonificacions fiscals que poden arribar des de diferents administracions, entre altres avantatges que impliquen major projecció del polígon.

En la citada assemblea també es va aprovar el projecte de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, així com els estatuts i el pla inicial d’actuació d’aquesta EGM, manifestació explicita de cara a l’autorització posterior de la constitució del ple de la corporació que va tindre lloc el divendres. L’acord de col·laboració amb l’Ajuntament suposen 15.000 euros per a diferents millores en el Polígon.

Send this to a friend