El PP afirma que el 33% dels pisos socials “no són habitables”

Demanen un pla urgent de rehabilitació per a respondre a les necessitats

Recomanacions davant les elevades temperatures d'aquests dies
Vista panoràmica de la ciutat d’Alcoi. | ARXIU

El Partit Popular ha posat el focus en els pisos socials que hi ha a Alcoi, afirmant que el 33% del parc d’aquesta mena d’habitatges “no són habitables”, a causa del seu “mal estat”.

Detallen que “dels 169 pisos de propietat municipal, 56 no són habitables”, indicant que aquests habitatges “precisen d’intervencions de rehabilitació, fins al punt que 7 es troben paredades”.

Els populars consideren que aquesta xifra és “escandalosa”, per la qual cosa reclamen un pla urgent de rehabilitació perquè “la ciutat puga oferir un habitatge digne als casos d’extrema necessitat”.

Una altra dada aportada pels populars es basa en les peticions: “l’any passat l’Ajuntament sol va poder adjudicar 10 pisos enfront de les 204 peticions rebudes”.

“Hi ha famílies vulnerables amb necessitat d’un habitatge digne i l’Ajuntament, disposant d’elles, no les pot oferir perquè no estan en condicions”, afirma la regidora popular, Amalia Payá.

ÚS ANTICS JUTJATS
D’altra banda, el PP “lamenta” que l’edifici que albergava els antics jutjats continue sense ús.

Payá indica que “ara ja podem deduir per què van tardar quatre anys a recuperar la propietat, no tenien gens d’interés perquè no saben què fer amb l’edifici”.

Els populars recriminen els diferents plantejaments que s’han anat realitzant sobre aquestes instal·lacions, al mateix temps que denuncien que “no hi ha hagut cap intervenció que frene la seua deterioració”.

Send this to a friend