El PP assegura que han augmentat les queixes per l’estat dels parcs

Els populars ho vinculen a l'incompliment del pla director

Imatge del parc de la Zona Nord. | ARXIU

El Partit Popular adverteix de l’increment de queixes per l’abandó dels parcs i jardins municipals. Asseguren que tant les associacions de veïns com ciutadans a títol particular reclamen millor manteniment d’aquestes zones. El regidor popular Kiko Cantó insta el govern a començar a aplicar el pla director de parcs i jardins aprovat en 2017 i el primer lot dels quals d’actuacions ja hauria d’estar finalitzat actualment.

L’edil mostra la seua preocupació per l’estat dels parcs, situació que vincula a l’incompliment del pla director, que preveia una inversió de 3,5 milions d’euros entre 2017 i 2029. Segons afirma el partit en una nota de premsa “el primer quadrienni del pla, amb una dotació 766.608 euros, venç a final d’any sense que el govern haja executat fins al moment una sola de les millores”.

Cantó retrau que “el govern treballa sense projecte, sense complir els seus propis plans” i lamenta que el govern del PSOE “s’haja oblidat del pla” i “pretenga millorar els espais verds urbans contractant reforços per a la brigada de parcs, segons va manifestar en l’última comissió informativa”, tal com detalla el PP en la nota.

Send this to a friend