El PP critica la “exclusió” del tram final del bulevard

A més, acusa el PSOE de "amagar el cap"

El PP critica la “exclusió” del tram final del bulevard
Vista del nou circuit de BMX.

Després que la setmana passada el govern municipal negara que el futur bulevard, reconvertit ara en el traçat denominat ‘Via parc’, passara per damunt del circuit de BMX per quedar fora de l’àmbit de redacció del projecte, segons va justificar l’edil d’UrbanismeLorena Zamorano, ara el PP critica al govern municipal just per “excloure” aquest tram final.

El regidor Kiko Cantó considera que d’aquesta manera s’evita “el tram conflictiu”. “El que fa el PSOE d’amagar el cap i no afrontar la ficada de pota no és acceptable”, declara Cantó.

A més, des del PP afirmen que “el bulevard també està dibuixat en el nou Pla General, que no contemplava la creació del circuit de BMX”. En paraules del regidor popular, “la descoordinació del PSOE és absoluta en tots els sentits i té un cost terrible per als alcoians”.

Cantó insisteix que els plans del projecte “mostren que el tram final del nou vial passa per damunt del circuit” i qualifica la situació de “burla”. L’edil, així mateix, insta el govern que “demostre” que la recentment estrenada infraestructura no es veurà afectada pel futur traçat i que “no es dedique a generar més problemes a la ciutat”.

Send this to a friend